Fiataloknak

Pályaválasztás - Kellő önismerettel nem is olyan nehéz.

Mint egy ujjlenyomat, mindenkiben ott van egy csak rá jellemző, megismételhetetlen adottság-kombináció. Aki jól ismeri a sajátját, az számottevő előnyt alakít ki azzal szemben, aki nem. A sikeres és elégedett élet nem csak kevesek számára létezik, de kellő mértékű önismeret nélkül nagyon nehéz lehet megtalálni az oda vezető utat.

A Peerformance módszertana a pályaválasztás előtt álló fiataloknak önismeretet ad a kezébe, amelyhez nincs szükség évekig tartó tréningekre. Az évekig tartó önismereti tréningek helyett egy olyan praktikus, könnyen és gyorsan utat mutató adatalapú módszertant alkalmaz, amelyet a világ vezető nemzetközi nagyvállalatai is évek óta használnak. A nagyvállalatok esetében ez gördülékenyebb munkavégzést, nagyobb produktivitást és elégedettebb munkavállalókat eredményez, az egyén esetében viszont egy kiváló építkezési alapot ad a sikeres karrier és elégedett élet kialakításához.

Segítünk kideríteni, hogy merre halad a te sikeredhez vezető út.

 

Miben tudunk segíteni?

Hol fog tartani gyermeked 10 év múlva? Vajon mivel fog foglalkozni, mennyire lesz sikeres és boldog a választott hivatásában? Minden szülő álma, hogy gyermekéből olyan felnőtt váljék, aki megtalálja a számításait az életben. Ha tudatosan támogatod gyermekedet ezen az úton, és szeretnél hozzájárulni, hogy magabiztos, döntésképes fiatal váljék belőle, akkor a legjobb helyen jársz. Szakértői csapatunk és innovatív eszközeink biztosítják mindazt a pluszt, amire szüksége van céljai eléréséhez. Íme néhány a szolgáltatásaink közül.

Karrier tanácsadás
Karrier tanácsadás

Karrier tanácsadás

Komoly szülői dilemma, hogy melyik középiskolában folytassa tanulmányait a gyerek, de az sem feltétlen könnyű és egyértelmű döntés, hogy milyen fakultáció vagy speciális szakirány felé haladjon. Szakembereink lépésről-lépésre végigkísérik a pályaválasztási folyamatot annak érdekében, hogy ezekben a nagy horderejű kérdésekben egy transzparens útmutatás alapján születhessenek magabiztos döntések.

Bővebben

Önismereti program
Önismereti program

Önismereti program

Az önismeret fejlesztése jelenti a kulcsot a sikeres felnőttkorhoz.
A tudatosság, a stabil énkép és személyiség kialakítása a legfontosabb alap, ezért a programunk is ezek elérését tűzi ki célul. A Peerformance csapata minden szakértelmével és eszközével ott áll a fiatalok mögött az önismereti folyamatban: azt követően, hogy felépítjük a személyes tehetség-térképet, közösen keressük meg a válaszokat valamennyi nyitott kérdésre.

Bővebben

Erősségek megtalálása és kiaknázása
Erősségek megtalálása és kiaknázása

Erősségek megtalálása és kiaknázása

Tehetségesnek lenni nem elég - tisztában is kell lenni vele. Tudni kell, hogy mit jelent egy adottság, milyen irányok léteznek ma, amelyek megfelelően passzolnak hozzá, milyen kapukat nyit, és melyeken nem érdemes belépni.

A Peerformance által használt metodika tűpontosan láthatóvá teszi a mozgósítható tálentumot, emellett kimutatja a mélyben szunnyadó szabad kapacitást, és azokat a belső erőforrásokat, amikre érdemes karrier-stratégiát építeni. Az egész világon alkalmazott felmérések a fejlesztendő területeket is egyértelműen feltárják, így az összkép birtokában lehetőségünk nyílik azok formálására is.

Bővebben

Önelfogadás fejlesztése
Önelfogadás fejlesztése

Önelfogadás fejlesztése

Az önelfogadás még sok felnőtt számára is nehézséget okoz, a tinédzser kor viszont ebből a szempontból különösen terhelt. Azon dolgozunk, hogy a felnövekvő generáció sokkal magasabb tudatossággal rendelkezzen ezen a területen.

Fejlesztéseink célja, hogy stabil önismerettel vértezzük fel a fiatalokat, így nagyobb eséllyel válhatnak olyan egészséges felnőtté, aki ahelyett, hogy a környezetéből érkező impulzusok kereszttüzében definiálja önmagát, saját belső értékeit követi.

Bővebben

Hatékony és sikeres jövő megalapozása
Hatékony és sikeres jövő megalapozása

Hatékony és sikeres jövő megalapozása

A hatékonyság és a siker pontos definíciója önmagunkban található, mindenkinek egy kicsit mást jelentenek ezek a szavak. De hogy pontosan mit, azt sokszor csak egy jól sikerült önismereti út végén tudjuk megfogalmazni.

A Peerformance szakemberei azon dolgoznak, hogy ez a megfogalmazás minél pontosabb és “igazabb” legyen, így növelve jelentősen a majdani felnőtt évek sikerességének esélyét. Fényt derítünk arra, hogy miként lehetséges hatékonyan haladni a célok felé, hogy melyek a legcélravezetőbb stratégiák és a leküzdendő akadályok.

Bővebben

Would you like to learn more?
Write to us or ask us to call you back
More

The plus that everyone needs

Conflict management and stress management

Our effectiveness and success depend heavily on possessing sufficiently developed stress management and conflict management strategies. If you want to strengthen and consciously apply the most effective techniques, our solutions based on individual diagnostics are just for you.

I am interested

Our philosophy

The ability to excel is a gift for all, if we know how to unleash it.

Our philosophy Our philosophy

PEER

We believe that people who perform well are those who understand and feel good about themselves. This is the approach we take to personal and organisational challenges.

PERFORMANCE

Our approach enables precise measurements and provides easy-to-use results to improve performance. We use science-based TTI surveys that have benefited Fortune 500 companies.

Testimonials and references

Contact us!

Choose the channel that suits you.